Training

​Bij de introductie van een nieuwe werkwijze of om de mogelijkheden van een nieuw systeem te benutten is training onmisbaar. Of u nu beheerder of gebruiker bent, de investering in een training betaalt zich snel terug. Delta-N beschikt over een zeer moderne trainingsruimte die van alle faciliteiten is voorzien. Dagelijks verzorgen wij hier in samenwerking met partners als Ises Computrain en Scrum.org trainingen en workshops. Ook een in-company training op uw eigen locatie behoort in veel gevallen tot de mogelijkheden.

Office 365 trainingen

Maakt uw organisatie gebruik van Office 365 of gaat binnenkort starten? Wij verzorgen trainingen voor zowel gebruikers als beheerders. Ook verzorgen wij Office 365 workshops, waarin we u in een halve dag inzicht bieden in de toegevoegde waarde die Office 365 uw organisatie te bieden heeft.

DevOps en TFS trainingen

In samenwerking met Computrain verzorgen wij op verschillende locaties trainingen op het vlak van DevOps en TFS/VSTS. Deze trainingen worden verzorgd door onze ervaren ALM/DevOps trainers. Kijk voor meer informatie op DevOps workshops & training.

Dynamics CRM en Nav trainingen

Een succesvolle inzet van MS Dynamics CRM vraagt om een inrichting die is afgestemd op uw organisatie en processen. Om relatiemanagement binnen uw organisatie tot een succes te maken stemmen wij training en instructie af op uw organisatie en inrichting. Zodat gebruikers CRM leren inzetten zoals het bedoeld is.

Scrum Trainingen en workshops

Delta-N biedt het volledige scala aan Professional Scrum Trainingen van Scrum.org. Deze trainingen bereiden je voor op de officiele certificering van Scrum.org. Tijdens Scrum Foundations worden de grondbeginselen behandeld. Daarnaast zijn er meer gespecialiseerde trainingen voor Scrum Master, Product Owner en het Development Team. De Scrum trainingen worden verzorgd door ervaren en door Scrum.org gecertificeerde trainers. Kijk hier voor het overzicht en de actuele trainingsdata: Professional Scrum Trainingen.

Voor het toepassen van Scrum in situaties waarbij meerdere teams aan één product werken, verzorgen we ook trainingen rond het opschalen van Scrum: Scaled Professional Scrum (SPS) en Large Scale Scrum (LeSS).

Wilt u met één of meerdere personen bekend raken met de basisbeginselen van Scrum, dan is onze Scrum workshop een interessant alternatief

Meer informatie

Hebt u vragen over één van onze trainingen, onze trainingslocatie of bent u op zoek naar een maatwerktraining? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via 085 - 487 52 00.