SharePoint expertise

SharePointSharePoint is een krachtig platform om eenvoudig, snel en veilig informatie te kunnen delen en samen te werken. Om optimaal te profiteren van een portal, intranet of website is het van belang dat de inrichting van uw SharePoint-omgeving volledig is toegesneden op uw organisatie. Wij beschikken over alle kennis om uw SharePoint-project tot een succes te maken, zowel on-premise als in de Cloud. We kunnen u ondersteunen met advies, installatie, vormgeving, maatwerk, het beheren van uw omgeving en het geven trainingen aan eindgebruikers. Wij werken alleen met gecertificeerde SharePoint consultants, voor u de garantie dat u met een kwalitatief kundige en betrouwbare SharePoint-partner te maken heeft.

SharePoint oplossingen

SharePoint is een krachtig platform voor diverse toepassingen, zoals een intranet, document management of samenwerkingsportaal. Met SharePoint Online van Office 365 heeft u overal toegang tot uw omgeving. Bekijk hier meer informatie over onze SharePoint oplossingen.

SharePoint referenties

 We hebben vele organisaties geholpen bij de realisatie van SharePoint-projecten. Zowel inrichting, ontwerp, maatwerk als migraties. Bekijk hier diverse SharePoint referenties.