Quick Start Visual Studio ALM

Quick Start Visual Studio

Het Microsoft Visual Studio Application Lifecycle Management platform (ALM) heeft uw ontwikkelteam veel te bieden: krachtige tools, een samenwerkingsplatform en heldere rapportages. Maar Visual Studio ALM kan zich pas bewijzen als de inrichting is toegesneden op uw processen. En als gebruikers weten hoe ze ermee moeten omgaan. Daarvoor kunt u een beroep doen op de expertise en best practices van Delta-N. Onze ALM Quick Start helpt u om Visual Studio ALM snel maar zorgvuldig in gebruik te nemen.

Quick Start Visual Studio ALM

De Delta-N Quickstart Visual Studio Team Foundation Server is een dienst van Delta-N om in korte tijd een ontwikkelstraat neer te zetten in uw organisatie. De dienst omvat de volgende stappen:
- Analyse van huidige infrastructuur en ontwikkelproces;
- Installatie Team Foundation Server;
- Initiële inrichting Team Foundation Server;
- Migratie sources;
- Training Visual Studio Team Foundation Server.

Haal meer uit Team Foundation Server

De Quickstart omvat een volledig gebruiksklare oplevering van Team Foundation Server. Wilt u meer uit het systeem halen, dan helpen wij u graag met het vervolg.
De vervolgstappen zijn uiteraard afhankelijk van uw wensen en kunnen bijvoorbeeld de volgende diensten omvatten:
- Inrichten organisatie, specifieke ontwikkelmethodiek, inrichten build proces, maatwerk rapportages, integratie met SharePoint.

ALM Quick Start voor iedere organisatie

Omdat de behoeften van organisaties varieren, onder andere vanwege verschillende grootte van ontwikkelteams heeft Delta-N drie varianten van de ALM Quick Start.
- ALM Quickstart
- ALM Quickstart+
- ALM Assessment.

Meer informatie

De Quickstart kent een vaste prijs. Vraag hier de Quick Start Visual Studio ALM flyer aan of neem contact op.