Partner voor het onderwijs

​Delta-N is een Microsoft specialist met ruime ervaring binnen het onderwijs. Als 'Authorized Education Gold Partner' zit onze kracht in het leveren van toegevoegde waarde op de standaardoplossingen van Microsoft. Wij zorgen ervoor dat oplossingen zoals Office 365 snel en eenvoudig geïmplementeerd worden, zodat uw onderwijsinstelling de mogelijkheden optimaal kan benutten.

Onderwijs & ICT

Onderwijs & ICT

Office 365 voor het Onderwijs

Office 365 voor het Onderwijs

Dienstverlening

Office 365 dienstverlening

Office 365 onderwijs referenties

Referenties in het onderwijs

Office 365 voor het onderwijs

Office 365 is de cloud oplossing van Microsoft. Het combineert de vertrouwde Office-programma's met onlineversies van de communicatie- en samenwerkingsservices van Microsoft, zoals e-mail, Skype en SharePoint. Onderwijsinstellingen kunnen veelal gratis gebruik maken van de mogelijkheden die Office 365 biedt. Meer informatie: Office 365 voor het Onderwijs.

Onderwijsportalen en websites

Een onderwijsportal is een online omgeving waar medewerkers en leerlingen eenvoudig en veilig informatie kunnen vastleggen en delen. Voor de communicatie met externen speelt de publieke website een belangrijke rol. Met SharePoint 2013 kunt u beiden realiseren. De uitgebreide mogelijkheden van SharePoint vormen de kracht van dit platform. Tegelijkertijd is het ook een uitdaging om deze mogelijkheden als organisatie aan te laten sluiten bij de werkwijze van de organisatie en ze te benutten. Op basis van onze ervaring binnen het onderwijs hebben wij een aantal SharePoint templates en modules ontwikkeld waar mee een instelling snel aan de slag kan.
Meer informatie over onderwijsportalen.

Delta-N, partner voor Office 365 in het Onderwijs