Microsoft Intune

​​Microsoft Intune

​​​Microsoft Intune helpt u bij het beheren en beveiligen van uw computeromgeving. ​​Microsoft Intune biedt cloud-based beheer- en beveiligingsfunctionaliteiten via een webgebaseerde administratieconsole. Wij helpen u bij het implementeren en integreren van ​​Microsoft Intune in uw huidige beheerorganisatie. 

​​Microsoft Intune: ICT beheer in de Cloud

​​Microsoft Intune bevat de volgende onderdelen:

​​Microsoft Intune Administrator Console
De Administrator Console bevat onderdelen voor het beheren van Microsoft updates, Endpoint Protection, Alerts, Software Inventory, Licenses en Policies. Hiermee kunt u uw omgeving up-to-date en veilig houden. Alerts helpen u bij het identificeren van (mogelijke) problemen, zodat er actie kan worden ondernomen om eventuele schade te voorkomen of te verhelpen.

Remote Assistance
Met Remote Assistance beschikt u over een tool om op afstand problemen bij eindgebruikers te verhelpen.

Mobile Device Management

Met Microsoft Intune is het ook mogelijk om op afstand gegevens op tablets en smartphones te beheren. Voor het beheren van Office 365 gegevens zijn er tegen woordig ook standaard en zonder extra kosten Mobile Device Management (MDM) features beschikbaar. Bekijk voor de verschillen tussen MDM in Office 365 en Intune de opname van ons Mobile Device Management webinar.
 

Neem voor meer informatie over de mogelijkheden van ​​Microsoft Intune in uw beheerorganisatie of voor vragen over licenties contact op met ons via 085 - 487 52 00.

Microsoft Intune