Dynamics

Microsoft Dynamics CRM Online

Met Customer Relationship Management (CRM) bouwt u een band met uw klanten op, waardoor de klanttevredenheid toeneemt en u als organisatie succesvoller kunt zijn. Een CRM systeem ondersteunt u bij het organiseren en automatiseren van bedrijfsprocessen zoals sales, marketing en klantenservice. Microsoft Dynamics CRM is al vele jaren één van de meest gebruikte CRM systemen.

Relatiebeheer in de Cloud

Microsoft Dynamics CRM kan ook in abonnementsvorm afgenomen worden: Microsoft Dynamics CRM Online. CRM Online draait in de cloud en is een flexibele oplossing die snel kan worden aangepast aan de huidige behoeften van uw bedrijf. Tegelijkertijd is het een flexibel, schaalbaar platform dat kan worden uitgebreid naarmate uw onderneming groeit. CRM Online biedt de mogelijkheid om snel te starten. U betaalt een vast bedrag per gebruiker per maand zonder dat u een grote initiële investering hoeft te doen. Hierdoor is CRM Online een financieel aantrekkelijk alternatief voor veel kleine en middelgrote organisaties.

Dynamics CRM Online gratis proberen?

Wilt u zelf de kracht van Dynamics CRM Online ervaren? Meldt u dan nu aan voor een gratis proefperiode door ons een e-mail te sturen.

De opvolger: Dynamics 365Dynamics 365

In november heeft 2016 heeft Microsoft Dynamics 365 aangekondigd. Een nieuwe generatie zakelijke apps die functionaliteit van Microsofts Cloud-oplossingen voor CRM en ERP bundelt. Vanaf 1 november geldt Dynamics 365 ook als de vervanger van Dynamics CRM Online. Nieuwe klanten die Dynamics CRM uit de Cloud willen afnemen komen automatisch terecht bij Dynamics 365. Bestaande klanten kunnen voorlopig CRM Online blijven gebruiken.

Neem voor meer informatie over Dynamics 365 en wat de komst van Dynamics 365 mogelijk voor uw organisatie betekent contact op met Edwin Plooster via 085 - 487 5215.