Developer Tools Deployment Planning Services (DTDPS)

​Developer Tools Deployment Planning Services

Stroomlijn uw Visual Studio Team Foundation Server uitrol met Developer Tools Deployment Planning Services (DTDPS). Gestructureerde consultancy trajecten om het maximale rendement uit uw IT-investering te halen. Delta-N kan het DTDPS traject voor u uitvoeren en op basis van de aanbevolen werkmethoden van Microsoft een uniek implementatieplan opbouwen dat is toegespitst op uw organisatie.

Developer Tools Deployment Planning Services (DTDPS)

Als Software Assurance klant heeft u recht op Planning Services days die u kunt inzetten voor de planning van uw Team Foundation Server of Test Professional uitrol. Uw Planning Services days zijn eenvoudig te verzilveren door Delta-N te selecteren als DTDPS partner. Wij stellen dan een uitrolplan op maat voor u op en Microsoft zorgt voor de betaling van de opdracht.

Maak gebruik van Developer Tools Deployment Planning Services om aan de slag te gaan met Team Foundation Server, het implementeren of verbeteren van agile werkmethodes of implementeren van een nieuwe test management oplossing.

Team Foundation Server Deployment Planning

Wilt u de samenwerking binnen uw team en het ontwikkelproces verbeteren? Dit assessment levert u een gedetailleerd stappenplan om te komen tot een succesvolle uitrol van Team Foundation Server.

Visual Studio Agile Deployment Assessment

Is het tijd voor een meer agile werkwijze? Ontdek hoe uw team een effectieve strategie ontwikkelt voor de adoptie en verbetering van agile werken door Team Foundation Server agile planning tools te implementeren.

Visual Studio Quality Tools Deployment Assessment

Klaar om een modern quality assurance en test platform in te gaan zetten? Dit assessment zorgt voor een plan om uw testplanning en handmatige testproces te stroomlijnen en te vereenvoudigen door Team Foundation Server met Test Professional te benutten.

Visual Studio DevOps Deployment Assessment

Klaar voor Continuous Delivery? Dit assessment helpt u een effectieve strategie te ontwikkelen waarmee u nog beter in staat bent om snel en kwalitatief goed op de behoeften van uw klanten in te spelen.

Azure Deployment Planning Services

Met AZDPS heeft u toegang tot begeleiding van de expert die u nodig hebt om een vliegende start te maken bij uw trip richting de publieke cloud. Samen identificeert u welke gebieden van uw bedrijf geschikt zijn voor Microsoft Azure
Lees meer over Azure Deployment Planning Services

Meer informatie over DTDPS

Heeft u als Software Assurance klant over Planning Services days en wilt u die verzilveren? Of heeft u vragen over de mogelijkheden en hoe u ons als DTDPS partner inschakelt? Neem dan contact met op met de afdeling verkoop via 085 - 487 52 12. Download voor meer informatie over Developer Tools Deployment Planning Services de DTDPS datasheet.

Heeft u geen planningsdagen maar wilt u wel Visual Studio snel en zorgvuldig in gebruik nemen? Kijk dan naar het ALM Assessment.

DTDPS, Developer Tools Deployment Planning Services, Microsoft partner, Delta-N, DevOps, Visual Studio, Team Foundation Server