Public Cloud, Microsoft Azure Deployment Planning Services (AZDPS)

Azure Deployment Planning Services

Ontdek wat de publieke cloud voor u kan betekenen met Microsoft Azure Deployment Planning Services (AZDPS). AZDPS helpt te ontdekken wat Microsoft Azure voor uw bedrijf kan betekenen en helpt projecten te identificeren die het meest geschikt zijn voor dit publieke cloud-aanbod. Beoordeel de geschiktheid van bestaande applicaties voor de omzetting of uitbreiding naar de cloud. Verminder hiermee de complexiteit van uw IT-omgeving en verlaag de kosten.

Microsoft Azure Deployment Planning Services

Als Software Assurance-klant, kunt u in aanmerking komen voor Planning Services dagen. Met AZDPS heeft u toegang tot begeleiding van de expert die u nodig hebt om een vliegende start te maken bij uw trip richting de publieke cloud. Samen identificeert u welke gebieden van uw bedrijf geschikt zijn voor Microsoft Azure. U kunt Planning services dagen onder andere voor de volgende zaken inzetten:

Activeer Azure-storage

Stel samen met een expert een plan op om uw Microsoft Azure Storage-oplossing in te richten met StorSimple of CommVault. Hiermee kunt u een grote stap zetten in het terugbrengen van de opslagkosten. Breng uw omgeving in kaart en bepaal de beste scenario's voor cloud storage en stel een activatieplan op om data te migreren naar Microsoft Azure en maak de toegevoegde waarde van Azure inzichtelijk via een proof of concept of implementatie.

Migreer applicaties naar Microsoft Azure Infrastructure Services

Evalueer, prioriteer en migreer bestaande gevirtualiseerde applicaties naar Microsoft Azure.

Het implementeren ontwikkeling en testscenario's op Microsoft Azure Virtual Machines

Implementeer een schaalbare, veilige en kosteneffectieve ontwikkel- en testomgeving met Microsoft Azure Virtual Machines. Met behulp van virtuele machines brengt u binnen enkele minuten een ontwikkel- en testomgeving in de lucht, waardoor u direct de snelheid van uw ontwikkeling verhoogd.

Implementatie Enterprise Mobility

Plan de implementatie van cloud of hybride Enterprise Mobility-oplossingen door gebruik te maken van de Enterprise Mobility Suite (EMS). Inclusief hybride Identity Management, Mobile Device Beheer en Access en Information Protection.

Meer informatie

Beschikt u als Software Assurance klant over Planning Services days en wilt u die verzilveren? Of heeft u vragen over de mogelijkheden en hoe u ons als AZDPS partner inschakelt? Neem dan contact met op met de afdeling verkoop via 085 - 487 52 12. Download voor meer informatie over Azure Deployment Planning Services de data sheet: Public-Cloud-Microsoft-Azure-Deployment-Planning-Services-Datasheet.pdf

U kunt uw planningsdagen ook voor andere planning services inzetten, zoals: Developer Tools Deployment Planning Services.

Heeft u geen planningsdagen maar wilt u wel Microsoft Azure snel en zorgvuldig in gebruik nemen? Kijk dan naar het Azure Readiness Assessment.