SharePoint QuickStart

SharePoint QuickStart

​Zoekt u een portal om de samenwerking en communicatie binnen uw organisatie of projecten te verbeteren? En wilt u hier snel mee aan de slag. Of bent u op zoek naar een helder plaatje, waarbij installatie, implementatie en training volledig zijn ingevuld? Dan is de SharePoint QuickStart voor u de oplossing.

SharePoint QuickStart

De SharePoint QuickStart is dé oplossing voor organisaties tot 100 medewerkers die snel aan de slag willen met SharePoint. De QuickStart omvat een basis SharePoint 2013 implementatie en een heldere instructie om de mogelijkheden optimaal te benutten. U heeft de keuze of u SharePoint binnen uw eigen infrastructuur geïnstalleerd wilt hebben, of dat u vanuit de Cloud wilt werken. In dat laatste geval gebruikt u SharePoint als onderdeel van Office 365, de cloudoplossing van Microsoft. Na de QuickStart kunt u direct aan de slag met uw SharePoint omgeving. Samenwerken binnen afdelingen of projecten en het opslaan en delen van documenten is nog nooit zo eenvoudig geweest. Optioneel kunt u de QuickStart installatie uitbreiden met verschillende modules, zoals: Social Media, Search en Document Management.

De voordelen van de SharePoint QuickStart

- Geen verrassingen, een helder pakket;
- overzichtelijke kosten;
- overstappen van on premise naar de cloud is mogelijk;
- fixed price, vervolgtraject is mogelijk;
- snel up and running;
- heldere instructies voor een goed gebruik van SharePoint;
- key users worden getraind om andere gebruikers te instrueren;
- u doet ervaring op met de inzet van SharePoint.

Wat krijgt u bij de SharePoint QuickStart

- Een ingericht portal dat direct klaar is voor gebruik en in te zetten is als intranet, zoekcentrum en samenwerkomgeving; 
- uitgebreide systeemdocumentatie;
- werkinstructies voor het dagelijks beheer van de omgeving, bijvoorbeeld voor het maken van backups;
- gebruikerstraining voor 8 key users.

Meer informatie over de SharePoint QuickstartMeer informatie

Wilt u snel starten met SharePoint of wilt u meer weten over de SharePoint QuickStart? Vraag dan meer informatie aan via de button hiernaast, of neem contact met ons op.