Integratie

​Binnen organisaties worden vele ICT systemen naast elkaar gebruik. Deels maken deze systemen gebruik van dezelfde informatie. Om de kracht van deze verschillende systemen optimaal te benutten is het noodzakelijk deze systemen met elkaar te laten 'praten'. Delta-N beschikt over ruime integratie- en ontwikkelkennis waardoor wij ieder systeem aan een ander kunnen koppelen.

Gebruiksgemak

De integratie van systemen biedt gebruikers grote voordelen. Door informatie tussen systemen uit te wisselen hoeft informatie maar op  één plek vastgelegd te worden, maar is op meerdere plekken beschikbaar. Dit voorkomt dubbele invoer en zorgt dat informatie altijd juist en actueel is.
Een ander vraagstuk is hoe regel je voor gebruikers de toegang tot de verschillende systemen. Moeten ze voor iedere toepassing opnieuw inloggen, of biedt je de mogelijkheid om door eenmalig in te loggen op het domeinaccount toegang te krijgen tot alle services (Single sign-on).

Integratie Microsoft Dynamics

Wij zijn gespecialiseerd in de integratie van Microsoft Dynamics software. We maken hierbij gebruik van de gerenommeerde integratie software van Scribe. Koppelingen die wij regelmatig bij onze klanten realiseren zijn bijvoorbeeld de integratie van Microsoft Dynamics CRM met Microsoft Dynamics Nav of SharePoint.
Lees hier meer over de integratie mogelijkheden van Microsoft Dynamics.

Office 365 Integratie

Onze Office 365 consultants zijn volledig op de hoogte van de integratiemogelijkheden van Office 365 en kunnen u op basis van uw processen, wensen en eisen een integratie advies geven.  

Cloud integratieIntegratie en de Cloud

Heeft u een deel van uw ICT in de Cloud en een deel on-premises? Dit is van invloed op de mogelijkheden om uw applicatie te koppelen. Delta-N heeft veel ervaring met het koppelen van zowel on-premises als Cloud oplossingen.